Free Internet Dengan Maxis





1.korang download operamini 5beta2 kat SINI
2.pastikan credit korang sifar dan ubah line korang ke broadband plan.lau x tau follow ni>*100#tekan call>masuk`7>3>01>7>2.natikan pegesahan dr maxis.
3.dalam seting h,pon masuk kat mxis 3g wap>tukar proxy-64.255.180.63>port-80
4.dalam trik operamini,custom HTTPserver>http://mms.maxis.com.my/mini5beta.operamini.net:8080,yang lain2 xya usik.ok bila tu semua dah set terus tekan ok dan korang guna line maxis 3g wap yg telah diubah tadi dan selesai.download lah sepuas puas dan ape je lah dia mesti free of cas punya.heheh..lau ada yang kurang faham leh KLIK kat cini dan sy akan menjawab dengan pentas..

Comments

Popular posts from this blog

KERETA KONSEP PROTON JEBAT

RESEPI BUTTER CAKE GEBU YANG MUDAH UNTUK BISNES DARI RUMAH