Posts

Showing posts from March, 2011

Free Internet Dengan Maxis

Image
1.korang download operamini 5beta2 kat SINI
2.pastikan credit korang sifar dan ubah line korang ke broadband plan.lau x tau follow ni>*100#tekan call>masuk`7>3>01>7>2.natikan pegesahan dr maxis.
3.dalam seting h,pon masuk kat mxis 3g wap>tukar proxy-64.255.180.63>port-80
4.dalam trik operamini,custom HTTPserver>http://mms.maxis.com.my/mini5beta.operamini.net:8080,yang lain2 xya usik.ok bila tu semua dah set terus tekan ok dan korang guna line maxis 3g wap yg telah diubah tadi dan selesai.download lah sepuas puas dan ape je lah dia mesti free of cas punya.heheh..lau ada yang kurang faham leh KLIK kat cini dan sy akan menjawab dengan pentas..

Libya Diserang Amerika

Image
Source Berita Harian




Video Seks Pemimpin Pembangkang

Image
* iklan sahaja...

By Asrul Hadi Abdullah Sani, The Malaysian Insider
KUALA LUMPUR, March 21 — A video recording purportedly showing a senior Malay opposition leader having sex with a suspected prostitute, was screened in the MP's lounge in Parliament hours after being shown to members of the media earlier this morning.
Sources told The Malaysian Insider the video was played on a laptop belonging to a Parliament official, in the smoking area of the lounge, and seen by several Barisan Nasional (BN) lawmakers and reporters from an Umno-owned online news portal.
The 21-minute-long recording was shown to members of the media this morning by a man who only identified himself as “Datuk T”.
“Datuk T” said that the February 21 video was from closed-circuit television camera recordings found in a hotel room in Kuala Lumpur.
The black-and-white video was shown in several parts, beginning with the politician, a woman with East Asian features, and another unidentified man in a hotel room.
Th…

Model Perodua BAru 2011

Image
New Perodua MOdel..Upgrade From Myvi...



mungkin akan dilancarkan bulan 6 2011... so tunggu ape lagi...simpan duit banyak2...

Piala FA 2011 : Terengganu, Selangor, Kelantan Dan PAhang Ke Separuh Akhir

Image
Terengganu Mara Ke separuh Akhir
lebih lanjut bace kt sini...
Result Piala FA 2011

Pahang  vs Kuala Lumpur 2:1
Selangor vs Johor 5:2
Terengganu vs Perak 5:4
Kelantan vs Felda United 5:2

Top 100 Celebrities Most Richer - Forbes

Image

Top 10 Billionaires Moneye Gainer 2011 - Forbes

Image
1. Carlos Slim




2.



3.




4.
5.
more information read here....http://blogs.forbes.com/kerenblankfeld/2011/03/11/top-ten-billionaire-money-gainers/

100 World's Billionaires 2011

Image
100 World's Billionaires 2011 revealed.. sources forbes





1. Carlos Slim Helu & Family         $ 74 B

more information click here...http://www.forbes.com/wealth/billionaires/list.

Saga BLM : New Bodykit Extreme

Image
Saga BLM bodykit new extreme....for more information read here.. 










Gosip OHBULAn Today

Image
Tahniah kami ucapkan kepada Mizz Nina yang baru sahaja mengumumkan bahawa lagu nyanyian dia bersama Colby O’Donis, What You Waiting For telah pun mencapai lebih 600 ribu download. Ini sekaligus menobatkan lagu tersebut sebagai lagu Inggeris tempatan pertama yang berjaya mencapai jumlah sedemikian. Dalam perkembangan terbaru, Mizz Nina akan menjayakan konsert Bruno Mars sebagai opening act pada 10 April 2011 nant
bace lebih lanjut di Oh Bulan.. klik disini...



Spyshot untuk filem terbaru terbitan KRU Studio, Cinta Si Kura-Kura menampilkan muka-muka baru seperti Tiz Zaqyah & Aeril Zafril sebagai hero & heroin. Nampaknya, KRU yang selama ini sinonim dengan filem-filem CGI mencuba nasib dengan filem bertemakan percintaan pula. Paling menarik, Zizan Raja Lawak akan menyumbangkan suara sebagai kura-kura untuk filem ini


Usher Raymond, kini menjadi mangsa apabila video rakaman seks bersama bekas isteri, Tameka telah tersebar kepada pihak luar & akan dilelong kepada pembida tertinggi…

Sutera Asli Terengganu 2011

Image
follow me...here

For Sale : OakLey FrogSkins StapLE

Image
more information..klik here..

Jom PAkat TLong MAngse Tsunami JEpon...!!!!

Klik Law nk Tlong...

JAwatan Kosong: Terengganu

Image
maklumat lanjut kt mudah.my.. klik cni

Anwar Ibrahim : kes LIwat

Image
Betol ke Anwar peliwat??? baca kat sini...

Video of rooftop helicopter rescue in Japan's tsunami-hit town

Image

earthquake japan 2011 tsunami footage of massive waves destruction in japan

Image

gempa bumi japun 2011 : tsunami

Image

GEt Discount Now!!!!!!

F1 : Team Lotus

Image
Team Lotus lebih lanjut baca disini..

FA Cup : Man Utd 2 : 0 Arsenal

Image
Fabio score baca lebih lanjut disini.

Lee Chong wei Juara All England

Image
Datuk Menjulang Piala all England.. Baca lebih lanjut disini...

Siaran Langsung Liga Super AStro Arena

Image
Maklumat Lanjut Klik Disini....

Must Read Oil Price : Russian Strategic...

Image
This article was written by Oil-Price.net which provides free information on crude oil.

Hamper : winner

Image

KAlimah Penting

Image
KAlimAH pENTING

Sabda Rasulullah S.A.W
" Barang siapa hafal tujuh kalimat, ia terpandang mulia di sisi Allah dan Malaikat serta diampuni dosa-dosanya walau sebanyak busa/buih laut "


1. Mengucap Bismillah pada tiap-tiap hendak melakukan sesuatu.
2. Mengucap Alhamdulillah pada tiap-tiap selesai melakukan sesuatu.
3. Mengucap Astagfirullah jika lidah terselip perkataan yang tidak patut
4. Mengucap Insya Allah jika merencanakan berbuat sesuatu di hari esok.
5. Mengucap La haula wala kuwwata illa billah jika menghadapi sesuatu tak disukai dan tak diingini.
6. Mengucap inna lillahi wa inna ilaihi rajiun jika menghadapi dan menerima musibah.
7. Mengucap La ilaha illa Allah Muhammad Rasulullah sepanjang siang malam sehingga tak terpisah dari lidahnya dari tafsir hanafi, mudah-mudahan ingat, walau lambat-lambat mudah-mudahan selalu, walau sambil lalu mudah-mudahan jadi bisa, karena sudah biasa.

Family, children and ....

Image
"Dewasa ini purata ibubapa yang gagal mendidik anak-anak ke arah pengamalan Islam
secara syumul begitu ketara sekali dan semakin membimbangkan . Impaknya dapat
dilihat dengan jelas dalam senario kehidupan anak – anak itu sendiri . Hal ini jika
berterusan akan merosakkan diri mereka, kasih sayang terhadap ibubapa mereka,
hubungan antara keluarga , orang tua dan ahli masyarakat setempat . Lebih jauh lagi ,
tempiasnya akan tersebar terhadap Islam dan negara.
Faktor penyebabnya ialah bapa , selaku ketua , pemimpin dan pelindung terhadap
keluarga , dan ibu selaku penasihat dan penggerak kepada peranan bapa. Malangnya
peranan ini gagal dilaksanakan , Antara kesilapan yang dilakukan ialah :
1. Kurang penekanan terhadap kewajipan solat – tidak mengajar anak solat dengan betul
dari segi bacaan dan perbuatan kerana sifat menyerah tanggungjawab tersebut kepada
ustaz di sekolah atau kelas Fardhu ‘ain . Kalau anak – anak solatpun tidak pernah diuji
secara praktikal atau diperhati betul salahn…

MAJALAH KERETA BULAN MAC 2011 : NISSAN BURUNG BIRU

Image
http://www.majalahkereta.com.my/

MENARIK DI DALAM... TOKYO AUTO SHOW

ANTI SAMAN eKOR ; JANGAN BAYAR KALAU RASE TAK SALAH

Image

The 5 Best Global Brand 2009

Image
No. 1: Coca-ColaIn a hard year for fizzy drink makers, Coke gained luster. Credit the über-successful Coke Zero, a no-cal beverage with a more macho image than Diet Coke.

No. 2: IBMIBM has strived to make itself more broadly relevant by focusing on clean air and water, more efficient health care, and mass transportation.





No. 3: MicrosoftFor the first time, Microsoft's sales slipped. Yet it also began forcefully taking on its rivals, launching the Bing search engine and advertising hard against Apple.




No. 4: General ElectricGE painted itself green with its "ecomagination" crusade. Now it aims to color itself healthy by pushing health-care solutions in underserved markets.



No. 5: NokiaNokia continues to lag in smartphones, but its reputation for robust construction, ease of use, and low-key style has helped it dominate mass-market handsets.